Upwork English Spelling Test Answer-2015

1. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

a. Pageant

b. Poignant

c. Plummage

d. Priggish

2. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

a. Persue

b. Parsue

c. Persou

d. Pursue

 

3. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The judge granted the reluctant witness complete ____________ from prosecution for his part in the crime.

Answers:

a. amnesty

b. amnasty

c. anmesty

d. emnesty

 

4. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

a. Vacuum

b. Vaccuum

c. Vacumm

d. Vaccum

 

5. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Arthur spent hours admiring the gothic ____________of all those French cathedrals.

Answers:

a. architecture

b. arkhitecture

c. arcitecture

d. arckitecture

 

6. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

a. Forfiet

b. Forfeit

c. Forefeit

d. Fourfit

 

7. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The waitress brought me a plate of squid even though I _____________ asked for clams.

Answers:

a. specificaly

b. specifically

c. specifycally

d. specificly

 

8. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

a. Posess

b. Poesess

c. Possess

d. Pozess

 

9. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

a. Idiosyncracy

b. Idiosincrasy

c. Idiosyncrasy

d. Ideosyncracy

 

10. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

a. Manoeuvar

b. Manouver

c. Maneuver

d. Manuver

 

11. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

a. Councelor

b. Condescend

c. Camouflage

d. Criticize

 

12. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sam _________ a successful political campaign.

Answers:

a. orchestraited

b. orchestrated

c. orchestreated

d. orcestrated

 

13. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

a. Rhythmical

b. Reminiscence

c. Rheumatism

d. Resevoir

 

14. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

a. Reminiscience

b. Reminiscence

c. Reminescence

d. Reminisense

 

15. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

a. Yacht

b. Youthful

c. Yeilding

d. Yesterday

 

16. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

a. Wierd

b. Wired

c. Whined

d. Willful

 

17. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

a. Embarassment

b. Embrassement

c. Embarrasment

d. Embarrassment

 

18. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He __________ a summer house, an exercise bike, and a hamster in the divorce settlement.

Answers:

a. accquired

b. ecquired

c. acquired

d. akquired

 

19. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

a. Cachet

b. Connoisseur

c. Charateristic

d. Catastrophe

 

20. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

a. Adress

b. Addrress

c. Addres

d. Address

 

21. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

a. Temperamental

b. Tempermental

c. Temperamentle

d. Temparamental

 

22. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

a. Accomodate

b. Analyze

c. Acknowledgment

d. Asterisk

 

23. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

a. Heinous

b. Henous

c. Heinus

 

24. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The protesters hurled ___________ insults at us as we walked by.

Answers:

a. vicous

b. vicious

c. vicoius

d. vicius

 

25. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

a. Gauge

b. Gaje

c. Guage

d. Gaige

 

26. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Their relationship was plagued by __________ problems.

Answers:

a. perpetual

b. perpechual

c. purpetual

d. perptual

 

27. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

a. Excesive

b. Exccesive

c. Excessive

d. Exceesive

 

28. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

a. Priveledge

b. Privilage

c. Privilege

d. Privelege

 

29. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The purpose of your report should be to ___________ the most relevant facts, not to obscure them.

Answers:

a. illumenate

b. iluminate

c. illuminate

d. elluminate

 

30. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her yard full of noisy drummers drumming.

Answers:

a. twelvth

b. twelfth

c. twelfeth

d. twelth

 

31. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

a. Exhilirate

b. Exhilarate

c. Exhilireat

d. Exhilrate

 

32. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

a. Bureaucrasy

b. Buroucracy

c. Bureaucracy

d. Beuraucracy

 

33. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Hazel Dormouse is a _________ creature.

Answers:

a. nocternal

b. nocturnal

c. noctarnal

d. nacturnal

 

34. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The church members accused the cult of _______________ practices.

Answers:

a. sacreligious

b. sacrelegious

c. sacrilegious

d. sacrilgious

 

35. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

a. Hemorrhage

b. Harass

c. Hankerchief

d. Hypocrisy

 

36. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

a. Sophomore

b. Supersede

c. Susceptable

d. Spontaneous

 

37. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

a. Conscentiuos

b. Consentious

c. Conscientous

d. Conscientious

 

38. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

a. Enhancement

b. Elicit

c. Enegma

d. Ecstasy

 

39. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
No one knew what devious experiments the scientist conducted in his ______________ .

Answers:

a. labretory

b. laboratary

c. laboratory

d. labratory

 

40. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Emma has always been fascinated by the way the mind works, so she’s decided to get a degree in __________.

Answers:

a. pshycology

b. psycology

c. psyhcology

d. psychology

 

41. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Helen was surprised by the __________ stature of her blind date.

Answers:

a. diminutive

b. diminuative

c. deminutive

d. dimminutive

 

42. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Peter always makes such a _____________ of himself!

Answers:

a. nuisance

b. nuisents

c. newsanse

d. nuisince

 

43. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Mrs. Baker took her ______________ class on a field trip to the zoo.

Answers:

a. kindergarden

b. kindegarten

c. kindergarten

d. kindegarden

 

44. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The crowd ________________ me on my acceptance into Mensa.

Answers:

a. congradulated

b. congrachulated

c. congratulated

d. congratilated

 

45. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The annual _____________ was ruined when a family of bears stole all the hotdogs.

Answers:

a. barbecue

b. barbequeue

c. barbycue

d. barbcue

 

46. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sally’s nervous __________ left her standing at the altar.

Answers:

a. fiancé

b. finance

c. feancé

d. fience

 

47. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Clara the cat simply chose to ignore the ______________ of our dog.

Answers:

a. existence

b. existance

c. existense

d. existanse

 

48. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
My father does not believe in ____________ , but my mother does.

Answers:

a. reincanation

b. reincarenation

c. reincarnation

d. reincantation

 

49. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The savvy dancer acted as a __________ between the detective and the cabaret owner.

Answers:

a. liasion

b. liaison

c. liasone

d. leason

 

50. Which of the following options means, "the owner or manager of a restaurant"?

Answers:

a. Restaureter

b. Restaurater

c. Restaurateur

d. Restourateur

 

51. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Be sure to leave your travel __________with the secretary so he'll know how to reach you while you're away.

Answers:

a. itenreray

b. itinerary

c. iteneray

d. itinirary

 

52. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The clown’s performance was _______________, to say the least.

Answers:

a. dissapointing

b. dissappointing

c. disapointing

d. disappointing

 

53. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
_________animals feed almost exclusively on meat.

Answers:

a. Carnivorus

b. Carnivorous

c. Carnivoures

d. Carnivoreus

 

54. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
After my grandfather was diagnosed with chronic_________, he moved to Arizona.

Answers:

a. Neumonia

b. Penumonia

c. Pneumonia

d. Pnuemonia

 

55. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He wrote __________on every topic from shoestrings to string theory.

Answers:

a. prollifically

b. prolificaly

c. prollificaly

d. prolifically

 

56. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Let me tie your mittens to your sleeves so you don't ______________ them.

Answers:

a.loose

b. looze

c. lose

d. louse

 

57. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Many would-be travelers were _____________ by the price of gas last summer.

Answers:

a. flabergasted

b. flabberghasted

c. flabbergasted

d. flabbergashted

 

58. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The professor made it clear that ___________ would not be tolerated.

Answers:

a. plagiarism

b. plagiarizm

c. plagerism

d. plagirism

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.