XP Test Part-02

11. Windows XP includes a new type of view for folders that contain graphics files. This folder view is called _________ and displays small images of all the graphics in the folder in the bottom right-hand pane of Windows Explorer and a large image of a selected picture in the top right-hand pane.
a. Gallery
b. Images
c. Pictures
d. Filmstrip
Answer: a
12. You have created a directory called TEST that includes the files test1.txt, test2.txt, test3.txt, test4.txt, test5.txt, and test6.txt. How can you select test2.txt, text3.txt, and test6.txt from the list of files visible in the Windows Explorer?
a. Press Ctrl and click on the three required files, one by one.
b. Press Shift and click on the three required files, one by one.
c. Press Alt and click on the three required files, one by one.
d. Right-click each file name, one by one, and choose the Cut option.
Answer: a
13. With Windows XP, you cannot specify that files with certain file name extensions should always open in the same program.
a. True
b. False
Answer: b
14. Starting with Windows 95, the File Manager tool for organizing and controlling the files and folders of the computer’s storage systems, such as the hard drive(s) and disk drive(s) has been called:
a. Windows Manager
b. Internet Explorer
c. Windows Explorer
d. Windows Task Manager
Answer: c

15. Which of the following activities can you accomplish with the Remote Desktop feature in Windows XP?

a. You can get a miniature view of your desktop by clicking on the Desktop icon.
b. You can automatically clear up unwanted Desktop icons.
c. You can view files and documents on your computer’s desktop from a coworker’s computer.
d. You can view files and documents on any computer’s desktop from your computer.
Answer: c
16. Which of the following is NOT a type of motherboard expansion slot? 
a. ISA 
b. PCI 
c. AGP 
d. ATX 
Answer: d
17. Which of the following is NOT a type of computer hard drive
a. IDE 
b. FDD 
c. SCSI 
d. EIDE
Answer: b
18. Which of the following retains the information it’s storing when the power to the system is turned off? 
a. CPU 
b. ROM 
c. RAM 
d. DRAM 
e. DIMM
Answer: b
19. Which of the following is NOT a type of RAM? 
a. SIMM 
b. DIMM 
c. ROM 
d. SLIPP
Answer: c
20. How much data will a high density (HD) floppy disk hold? 
a. 124 KB 
b. 640 KB 
c. 720 KB 
d. 1.44 MB 
e. 2.88MB
Answer: d

Comments

comments

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.